NAPUSTIO NAS JE MILAN: Njegova IZJAVA kada je Zvezda overila proleće u Evropio biće ZAUVEK zapamćena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 17:00

NAPUSTIO NAS JE MILAN: Njegova IZJAVA kada je Zvezda overila proleće u Evropio biće ZAUVEK zapamćena (VIDEO)

Veliki fudbalski znalac.

Sportski direktor Vojvodine i nekadašnji pomoćni trener Crvene zvezde Milan Kosanović (50) preminuo je od korona virusa. Bio je važan deo stručnog štaba Vladana Milojevića u trenucima kada su se fudbaleri  Zvezde vratili na velika vrata u Evropu.

Pobedom nad Kelnom u decembru 2017. godine ispisana je istorija Crvene zvezde. Bilo je to prvo proleće za klub u 21. veku, a posle meča Milan je dao izjavu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će zauvek biti zapamćena.

- Kaže Geri Lineker "Fudbal je igra u kojoj uvek pobede Nemci", ali ovog puta opet je promašio. Samo bih pozdravio Halida Bešlića koji kaže - Jesen u meni je, mada kažu svi da sad je proleće - rekao je Milan Kosanović u kameru nekoliko minuta nakon istorijskog trijumfa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KOSANOVIĆ ZAUVEK SA ZVEZDOM: Mrkela iskreno o prijatelju!

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2021

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela oprostio se o preminulog prijatelja Milana Kosanovića. „Izuzetno me je pogodila vest da je Milan Kosanović preminuo. On je pre svega bio moj prijatelj i uvek rado viđen gost na našem stadionu. Imali smo fenomenalan odnos prvo u FSS gde smo tri godine...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.