NAJINTERESANTNIJI GOLMAN NA SVETU: Dolazi iz Srbije i nikada nećete pogoditi čime se bavi (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2017, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJINTERESANTNIJI GOLMAN NA SVETU: Dolazi iz Srbije i nikada nećete pogoditi čime se bavi (FOTO)

Mnogo je zanimljivih golmana širom sveta, ali se čini da se jedan među njima ipak izdvaja. U pitanju je Blagoje Gavrilović, čuvar mreže Crnkose iz A lige Zlatiborskog okruga. 
U intervjuu koji je objavljen na portalu Udruženja sportskih novinara Srbije, ovaj interesantni i nesvakidašnji čovek je otkrio kako je počeo da se bavi fudbalom:
– Kao i većina klinaca i ja sam prošao fudbalsku školu Sloge, gde sam nastupao za sve mlađe selekcije. Potom sam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kao stariji omladinac, a kasnije i senior igrao za ekipu Bana iz Raške, bio sam u Metalcu i pre dolaska u Crnkosu, branio sam boje fudbalskog kluba Braća Vuković iz Lađevaca.
FOTO: Udruženje sportskih novinara Srbije

Uporedo sa fudbalskom, gradio je i nešto drugačiju karijeru…
– To mi je bilo i ostalo životno opredeljenje. Moj otac Petar je nekoliko decenija radio kao sveštenik u ovom kraju. I on je zaljubljenik u sport. Pored redovnog posla prisustvovao je utakmicama, ne samo kluba u kome sam igrao, već i klubova nižih i viših rangova sa ovog područja. Tu je i moj brat Karađorđe koji je takođe igrao fudbal, ali je kasnije odabrao jedan sasvim drugi posao, istakao je Gavrilović.
Ostatak intervjua možete pogledati ovde.
 
The post NAJINTERESANTNIJI GOLMAN NA SVETU: Dolazi iz Srbije i nikada nećete pogoditi čime se bavi (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.