NAJAVA DANA (utorak, 26. septembar): Velika frka u LŠ… Spartak je u Liverpulovom obruču, a Dortmund igra s Realom…

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2017, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (utorak, 26. septembar): Velika frka u LŠ… Spartak je u Liverpulovom obruču, a Dortmund igra s Realom…

Uz detaljnu statističku analizu najinteresantnijih susreta dana, pronađite najadekvatnija tipovanja…

6401: SEVILJA – MARIBOR, 20.45

(Fudbal, Liga Šampiona)

Sevilja nije poražena na prethodne tri utakmice, a na isto toliko mečeva domaćina prosečno je padalo po 2,5 golova. Problem za ekipu Maribora mogu predstavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tri povređena fudbalera, uprkos činjenici da su Slovenci na poslednjih devet mečeva nekako uspevali da postignu pogodak. Večerašnji rivali su se daleke 2014. dva puta sastajali u okviru Lige Evrope, a interesantno je da je na obe utakmice dolazilo GG3+ tipovanje.

6402: SPARTAK M. – LIVERPUL, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Liverpulva dva poraza, isto toliko remija i jedna pobeda u svim takmičenjima, zabeleženi su u istoriji poslednjih pet mečeva gostujuće ekipe. Spartak ima tri remija i dve pobede. Urkos tome, Englezi su jaki i sa četiri povređena fudbalera, uz interesantan podatak koji kaže da je pre tačno 17 godina u Ligi šampiona, Liverpul dva puta savladao Spartak. Jednom je bilo čak 5:0 za Redse.

6403: MANČESTER SITI – ŠAHTJOR, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Mančester Sitijev niz od sedam utakmica bez poraza, odnosno šest čistih pobeda u svim takmičenjima veoma su ozbiljan rezilat. Šahtjor na poslednjih pet izlazaka na teren ima četiri pobede i jedan 0:0 remi sa Odesom u ukrajinskom prvenstvu. Naravno, nacionalna prvenstva večerašnjih rivala nisu uporediva kategorija. Ipak, važno je znati da je Mančester Siti na poslednjih šet mečeva odigrao UG3+, a tri puta je dolazilo UG5+.

6404: NAPOLI – FAJENORD, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Napoli je u Seriji A vezao tri pobede sa velikim brojem postignutih golova. Domaćin na poslednjih pet utakmica igra UG 3+ mečeve, mada se čak tri puta desilo da zaredom padne pet, jednom čak i šest golova na susretu. Fejnord je na pet poslednjih utakmica tri puta izgubio, a dva puta pobedio. Na poslednja tri susreta Fajenorda došlo je 0-2.

6405: BEŠIKTAŠ - RB LAJPCIG, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Bešiktaš je u Turskoj izgubio poslednju utakmicu protiv Fenera sa 2:1. Lajpcig je posle tri vezane utakmice bez pobede savladao Ajnntraht iz Frankfurta sa 2:1. Zanimljivo je da je na tri od pet poslednjih utakmica Lajpciga dolazilo 0-2 gola, što je identično kao i kod Bešiktaša.

6406: MONAKO - PORTO, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Sudar dve izuzetno napadački orijentisane ekipe obično znači dosta golova. Naročito pošto se očekuje da će oba tima juriti pobedu, pre svega zbog slabog početka takmičenja u grupnoj fazi Lige šampiona. Veće šanse za pobedu se naravno daju domaćinu.

6407 APOEL NIK. - TOTENHEM, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Ako je večeras u Ligi šampiona dvojka igde fiks, onda je to na meču u Nikoziji. Totenhem igra u strašnoj formi na početku sezone i omaleni APOEL jednostavno nema nikakve šanse. Šta više, može da mu se dogodi pravi potop.

6408: DORTMUND - REAL M, 20:45

(Fudbal, Liga šampiona)

Derbi večeri u Ligi šampiona gde ponovo treba očekivati pregršt pogodaka. Madriđani igraju promenljivo u proteklo vreme, dok se Borusija povratlla nakon 1:3 u Londonu protiv Totenhema. i rastura u domaćem prvenstvu.

2120: MIDLSBRO - NORIČ, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Midlsbro je favorit na svom Riversajdu gde još nije doživeo poraz u ovoj sezoni Čempionšipa. Takođe, teško prima golove pred svojim navijačima, a Norič pritom teško daje golove na gostovanjima. Ovde treba očekivati mali broj pogodaka i pobedu domaćina.

7096: MORNAR BAR - AVT. SARATOV, 20.00

(Košarka, kvalifikacije FIBA Liga šampiona)

Na redu su revanš mečevi druge runde kvalifikacija za košarkašku Ligu šampiona. Mornar iz Bara dočekuje u Topolici Avtodor iz Saratova. U prvom meču tim sa Volge je slavio sa 88:70 i na Jadran stiže kao ozbiljan favorit.

(Foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.