NAJAVA DANA (nedelja, 6. decembar): Primamljive dvojke na Liverpul, Zvezdu i Milan u Trostrukom superparu

Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (nedelja, 6. decembar): Primamljive dvojke na Liverpul, Zvezdu i Milan u Trostrukom superparu

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Juče je bilo izuzetno uzbudljivo, a verujemo da nas nešto slično čeka danas. Ova nedelja je, takođe, krcata sportskim događajima. U centru pažnje je fudbal u onim najjačim ligama, ali tu su i mečevi košarkaške ABA lige. Mnogi od njih nalaze se i u MOZZARTOVOJ specijalnoj ponudi Trostruki superpar i možete ih odigrati po većim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvotama od onih u standardnoj ponudi.

GRUPA SUPER 4

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

2009: NJUKASL - LIVERPUL, 17.00

(Fudbal, Engleska 1)


Njukals je pobedio samo jednom na poslednjih pet utakmica, a Liverpul je u strašnoj formi i pun samopouzdanja posle ubedljivog trijumfa u Liga kupu protiv Sautemptona. Prošle sezone svaka od ovih ekipa pobedila je pred svojim navijačima u međusobnom duelu uz 0-2 gola.

Gosti su blagi favoriti, kvota ne Klopov tim u redovnoj ponudi je 1,65, ali u okviru Trostrukog superpara čak 1,75.

2701: ČUKARIČKI - CRVENA ZVEZDA, 16.00

(Fudbal, Srbija 1)


Crvena zvezda juri 17. uzastopnu pobedu u prvenstvu čime bi izjednačila rekord Slavoljuba Muslina iz 2000. godine. Ali sada ima težak zadatak. Poslednja dva susreta na Banovom brdu izgubila je sa 0:2, a Čukarčki sa devet primljenih golova iz 19. kola ima najbolju odbranu u ligi. U poslednjih osam prvenstvenih utakmica samo jedan gol u mreži Čukaričkog.

Veće šanse za trijumf daju se gostima. Kvota na dvojku u redovnoj ponudi je 1,80, međutim, u okviru Trostrukog superpara vrlo primamljivih 1,90.

7037: METALAC - MEGA LEKS, 17.00

(Košarka, Jadranska liga)


Metalac poslednji na tabeli. U poslednja četiri kola samo jedna pobeda, Mega ima sasvim suprotan učinak mada je u prošlom kolu slavila tek u produžetku. Ali svejedno je dobila osam od poslednjih devet mečeva. Mada je izgubila poslednja tri okršaja sa Metalcem. Zanimljivo, u poslednjih osam mečeva u Valjevu čak dva puta smo videli nerešen rezultat posle regularnog toka meča. I samo jednu pobedu Mege.

Mega je u boljoj formi i to se odrazilol na kvotu na dvojku u redovnoj ponudi (1,85), ali ako se odlučite da na Milojevićevu ekipu igrate u okviru Trostrukog superpara kvota je 1,95.

Pogledajte i kompletnu ponudu grupe Super 4, a svakako je najbolje možete videti na mozzartbet.com:

GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6)

1006: FJORENTINA - UDINEZE, 15.00

(Fudbal, Italija 1)


Fjorentina je vezala dva trijumfa i nema mnogo izbora ukoliko želi da nastavi borbu za sam vrh tabele. S druge strane, Udineze podiže formu o čemu svedoče dve uzastopne pobede. Dvojke su u duelima ovih timova prava retkost. Na poslednjih 14 utakmica gost nije slavio, a nije redak slučaj da ni gol nije postigao…

Nije mala razlika u kvotama između one koja se nudi u redovnoj (1,55) i ponudi Trostrukog superpara (1,70)

1010: KARPI - MILAN, 20.45

(Fudbal, Italija 1)


Karpi je u prošlom kolu iznenadio Đenovu u gostima, dok je Milan odigrao meč sezone protiv Sampdorije i slavio sa 4:1. Dakle, oba tima s puno elana dočekuju ovaj susret. Karpi je do sada primio čak 27 golova, to je najgora odbrana u ligi. Rosoneri i daju i primaju. Dvojka uz veći broj pogodaka je možda najbolji izbor.

Za koji god tim da se odlučite, i na ovom meču uočljive su razlike u kvotama između redovne i ponude u okviru Trostrukog superpara.

4007: VILJAREAL - RAJO VALJEKANO, 16.00

(Fudbal, Španija 1)


Rajo igra slabo na strani, ali teško gubi i prima malo golova. Viljareal je domaćinska ekipa. U međusobnim duelima Žuta podmornica je mnogo bolja, pošto je dobila šest od prethodnih sedam duela. Kada su golovi u pitanju Viljareal je poslednja tri meča protiv ovog rivala dobio sa 4:0, 4:2 i 5:2.

Kvota na keca u redovnoj ponudi Kladionice MOZZART je 1,60, međutim, u okviru Trostrukog superpara narasla je na 1,75.

5008: MARSELJ - MONPELJE, 14.00

(Fudbal, Francuska 1)


Prošle sezone Monpelje je dva puta iznenadio Marselj. Ove porazi Olimpika nisu tolika iznenađenja. Doduše, u proteklih šest kola Olimpik je ostvario četiri pobede, ali na Velodromu već pet neuspešnih pokušaja u Ligi 1. Na pet od poslednjih šest pao je makar po gol na obe strane.

Ako igrate keca znajte da je kvota na njega uočljivo veća u Trostrukom superparu (1,80) nego u redovnoj ponudi (1,65).

Pogledajte kompletnu ponudu za grupu Super 6, a najbolje je možete videti na mozzartbet.com:

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

1607: FAJENORD - HERAKLES, 14.30

(Fudbal, Holandija 1)


Na poslednje dve utakmice klub iz Roterdama je dao devet golova. Kod kuće je izvanredan sa šest pobeda iz sedam mečeva, a jedini remi ima sa Ajaksom. Čini se da bi to trebalo da budu dovoljni argumenti za keca.

Kvota na Fajenord u redovnoj ponudi je 1,30, ali u Trostrukom superparu lepih 1,45.

Pogledajte kompletnu ponudu za grupu Super 8, a najbolje je možete videti na mozzartbet.com:

Osim ovih mečeva danas ima još zanimljivih događaja u ponudi kladionice MOZZART...

3008: ŠTUTGART - VERDER, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)


Štutgart je u užasnoj formi, izgubio je poslednja tri meča i na svakom primio po četiri gola. Švabe su poslednje na tabeli. I Verder je u zoni ispadanja, ali igra nešto bolje. Računajući prethodnih sedam utakmica ovih rivala na šest je došlo GG.

1807: GENK - ANDERLEHT, 18.00

(Fudbal, Belgija 1)


Domaći su izgubili pet od poslednjih šest ligaških utakmica. Anderleht mnogo bolje stoji na tabeli, ali bodove uglavnom osvaja kao domaćin. Sedam od poslednjih osam međusobnih susreta završena su u omeru od nula do dva gola. Na tih osam utakmica po pravilu je samo jedan tim pogađao.

1741: KOLUMBUS - PORTLAND, 22.00

(Fudbal, MLS liga, finale)


Američki sistem - jedna utakmica, u Kolumbusu, Ohajo, odlučuje o tituli. Ali Portland nije bez šansi. Nije izgubio poslednjih pet utakmica na strani. Štaviše, golovima Fanendija Adija u svoju korist su rešili i poslednje gostovanje kod večerašnjeg rivala. Bilo je 2:1 za Portland na čijih je poslednjih sedam mečeva pet puta prošla igra GG.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.