Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020, 08:26

NAJAVA DANA (četvrtak, 4. jun): Primeira na tacni, uz beloruske, češke i jermenske pikanterije

Pregled najvažnijih detalja vezanih za udarne parove dana je pred vama

MARITIMO – SETUBAL, 19.00

(Fudbal Portugalija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Maritimo je uoči pandemijske pauze debelo zaglibio s tri poraza koje im je naneo Belenenseš, zatim logično Braga, i na kraju Moreirense. Ni Setubal nije bio za pohvalu sa tri remija i dve izgubljene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmice, pa nervoze pri reaktiviranju takmičenja može da bude s obe strane. Tradicija para od decembra 2018. godine kaže da je na ove timove isplativo bilo odigrati na minimalan broj golova, na šta treba dodati da se poslednji susret ekipa okončao s X ishodom. Realno je i sada očekivati izjednačenu utakmicu dva poprilično igrački ujednačena sastava.

BENFIKA – TONDELA, 20.15

(Fudbal, Portugalija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Povratak takmičenju nije mogao proklamovati neugodnijeg rivala za Tondelu. Benfika je tek na bod zaostatka za Portom, pa gosti u Lisabonu mogu samo da se nadaju da domaćin neće biti previše surov. Sve karte su dakle u rukama Benfike koja mora da popravlja utisak prouzrokovan remi partijama u Primeiri, nakon usiljenog X ishoda u revanš susretu šesnaestine finala Lige Evrope protiv, ispostavilo se sposobnijeg Šahtjora.

GIMARAIŠ – SPORTING, 22.15

(Fudbal, Portugalija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sportingu se osigurava evropska perspektiva, a ni Gimarai[u nije mrzak naprdak u slučaju sa Rio Ave zgreši. Zbog toga će obe strane biti oprezne, a Sportingu neće biti lako da u Gimaraišu dođe do pobede, prvi put u Gimaraišu posle 2017. godine. Biće ovo interesantna utakmica, naročito ako znamo da se Gimaraiš poslednji put poklonio Portu u februaru s konačnih 1:2.

ŠIRAK – ARARAT, 13.30

(Fudbal, Jermenija 1, plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi najtanjih u plej-of grupi ne može da bude dosadan. Timovi vrlo diskutabilnih, odnosno tankih rezulta posednji put su se videli u oktobru kada je Širak slavio s 2:1. Načelno, može se reći da je domaćin nešto bolji, budući da je od oktobra izgubio samo od Lorija na svom bunjištu.

NOA – ALAŠKERT, 15.30

(Fudbal, Jermenija 1, plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Noa je zasmetala Alaškertu da bude u egal poziciji sa Ararat Jermenijom, pa će tenzija zbog tog nedavnog minimalca biti maksimalna. Čeka se tvrda utakmica, jer timovi su podjednakih kadrovskih kvaliteta, pa ne bi iznenadilo za njih skoro pa redovno natezanje s malo postignutih golova. Naime, na ovom paru od novembra 2018. godine samo jednom je došla 3+ igra, što sa kladilačke strane svakako treba imati na umu kao relevantan podatak.

SMOLEVIČI II – GORODEJA II, 14.00

(Fudbal, Liga rezervi Belorusije)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gorodejine drugopozivce tuče svako ko stigne. O tome svedoči pet vezanih poraza, uz očajnu gol razliku od 8.35 sa ukupno 11 utakmica. Smolevičijeva druga postava u prošlom kolu pogrešno se postavila u duelu za Torpedom, pa treba očekivati da će njihova ofanziva ovoga puta biti brutalna. Kako bilo, naspram svega ne bi nas ni iznenadila vrlo efikasna utakmica, s minimalnim šansama gostujućeg tima da ostvari pogodak.

VITKOVICE – ZBROJOVKA BRNO, 17.00

(Fudbal, Češka 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Oružarima Zbrojovke, feneraš je meta koju ne može promašiti. Naravno, jer gosti s visoke druge pozicije imaju igrački kadar koji je neporažen na proteklih pet utakmica u takmičenju. Tradicija je takođe protiv Vitkovice, pa treba očekivati plašljivog domaćina koji će se braniti bez velikih izgleda za uspeh. Uz to valja znati da je Zbrojovka poslednji meč para dobila s minimalcem, što je preseklo trostruku GG3+ seriju na mečevima ovog para.

DUKLA PRAG – SLAVOJ VIŠEHRAD, 16.00

(Fudbal, Češka 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dukla bi mogla da pokaže apsolutnu inicijativu na terenu. jednostavno, kvaliteniji domaćin protiv Savoja Višgrad ima pravo da se nametne, iako je Lisen u prošlom kolu s njima morao da pristane na remi. Inače, praški tim je prošli put na ovom meču slavio sa 1:3, što i ovoga puta navodi na pomisao o nekom od kombinovanih tipova, naravno sve u cilju uvećavanja potencijalno prolazne kvote.

SPORTING SAN HOZE – GVANAKASTEKA, 22.00

(Kostarika 2, Klausura, plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prvi polufinalni meč, Sporting je rešio u svoju korist, slavivši s minimalcem. Htela ili ne, tek Gvanakasteka sada mora da napadne, ne bi li se vratila u igru, što otvara prostor za Sportingove kontre koje bi u spletu povoljnih okolnosti domaćinu mogle da donesu premiju. Kako bilo, ovi klubovi su 2018. u četvrtfinalu Aperture odigrali dve remi utakmice, da bi na kraju Gvanakasteka bila bolja u izvođenju penala. Tenzija u redovima Sportinga zbog toga prisutna je i sada, a prilika za osvetu kaparisana je golom prednosti iz prvog meča.

LIMON – GRECIJA, 23.00

(Fudbal, Kostarika 1, Klausura, plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šest bodova zaostatka za prvom ekipom koja kapariše polufinalno učešće u Klausuru, poprilično su teško dostižni za greciju za Greciju. Limonu koji ima 16 bodova takve ideje i ne padaju na pamet, pa otvorena utakmica, odnosno nadigravanje deluje kao realna mogućnost. Biće zanimljivo, jer Limon je u poslednja dva navrata bio bolji na 0-2 mečevima para na kome je pet puta uzastopno dolazio NG tip.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.