Mutu propušta meč sa Austrijom

Izvor: RTS, 01.Apr.2009, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mutu propušta meč sa Austrijom

Napadač fudbalske selekcije Rumunije Adrijan Mutu propustiće utakmicu sa Austrijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo zbog operacije levog kolena.

Fudbalski savez Rumunije saopštio je da je Mutu povredio koleno na subotnjoj utakmici sa Srbijom (2:3), ali još nije poznato koliko će odsustovati sa terena zbog povrede.

Mutuova majka Rodica rekla je dnevnom listu Libertatea da je njen sin odmah posle utakmice sa "orlovima" osetio jak bol u kolenu, koje mu je bilo otečeno.

Reprezentacija Rumunije u grupi sedam kvalifikacija za SP zauzima peto mesto sa četiri boda, osam manje od vodeće Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj sezone za Di Natalea

Izvor: B92, 31.Mar.2009, 20:37

Napadač fudbalske reprezentacije Italije Antonio Di Natale propustiće ostatak sezone, pošto je povredio ligamente levog kolena...Fudbaler Udinezea se povredio u subotnjem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2010. godine, u kome je Italija na gostovanju slavila protiv Crne Gore rezultatom 2:0....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.