Muslin: Igraćemo ofanzivnije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Igraćemo ofanzivnije

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da ga raduje želja reprezentativaca, da od njih očekuje da se prilagode novim zahtevima i najavio ofanzivniji fudbal državnog tima.

"Imali smo jedan trening, upoznali se, raduje me želja svih reprezentativaca. Oni su igrači visokog nivoa, očekujem da se prilagode novim zahtevima, ispune ono što budem tražio od njih. Ne sumnjam da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svi dati maksimum, jer vidim da je prisutna velika želja", rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Užicu, preneo je Fudbalski savez Srbije.

Muslin je prošle nedelje preuzeo reprezentaciju Srbije, a na klupi će debitovati u sredu od 17 časova, u prijateljskoj utakmici s Kiprom u Užicu.

On je najavio da će Srbija igrati u novom sistemu, ofanzivnije.

"Meni je važno da se igrači što brže prilagode tom sistemu. Sigurno je samo da ćemo delovati mnogo ofanzivnije, igraćemo s više napadača. Želimo da budemo efikasniji, opasniji po gol protivnika, ubedljiviji u završnici. Hoćemo da krenemo napred, u svakom smislu", naveo je Muslin, koji je pozvao nekolicinu mladih igrača u tim.

Selektor je rekao da zna tim, ali nije želeo da ga saopšti.

"Sada neću da računam na one igrače koji su tokom vikenda imali naporne mečeve, a to znači priliku za neke nove snage. Dobiće šansu da me ubede da mogu na njih da računam i kada počnu kvalifikacije. Sve zavisi samo od igrača", dodao je Muslin.

Reprezentativac Nemanja Matić rekao je da je atmosfera u ekipi dobra, da očekuje pune tribine stadiona u Užicu i da samo ostaje da "budemo pravi na terenu".

"Igrali smo u Užicu protiv 'novinara' kada je selektor bio (Siniša) Mihajlović i videli smo lep ambijent. Narod ovog kraja voli fudbal, voli reprezentaciju i uveren sam da će doći u velikom broju. A s pravom, iskrenom podrškom, sve je lakše", rekao je Matić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.