Murinjo: Volim svoje igrače

Izvor: B92, 26.Dec.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Volim svoje igrače

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da voli svoje igrače zbog načina na koji igraju od starta sezone.

'Specijalni' je dodao da njegovi igrači igraju veoma dobro, čak i kada ne igraju na najvišem mogućem nivou, ali se ne slaže sa konsatacijom da je njegov tim već prvak Engleske.

"Fudbal je fudbal. Nikada ne možete biti sigurni. Jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što možemo da uradimo kako bi smanjili pojavu nepredvidljivih stvari je da igramo kao do sada – veoma, veoma dobro", objasnio je Murinjo.

Čelsi je otvorio 'Boksing dej' sigurnom pobedom nad Vest Hemom u derbiju zapadnog i istočnog Londona, i tako zadržao prednost u odnosu na Mančester Siti, koji je takođe bio uspešan.

"Od dueal sa Burnlijem ekipa igra ponekad bolje, ponekad lošije, ali uvek dovoljno dobro. Rezultati su dobri, nastupi kvalitetni, igrači srećni, kao i ja. Moj tim igra dobro, a posebno sam radostan jer volim svoje igrače. To je ono nešto što mi je nedostajalo neko vreme, što sa ovom grupom pojedinaca imam", zaključio je Murinjo.

Iako su strelci za 'Plavce' bili Džon Teri i Dijego Kosta, a Eden Azar odigrao sjajan susret, za igrača meča na večini portala ponovo je proglašen Nemanja Matić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.