Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ovo su najbolji fudbaleri u istoriji

Legendarni portugalski fudbalski trener Žoze Murinjo naveo je trojicu fudbalera za koje smatra da su najbolji u istoriji.

Mnogo polemike vodi se posljednjih godina oko Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, a zanimljivo je da zvijezda Real Madrida nije na Murinjovoj listi iako mu je zemljak.

Na molbu da odabere najboljeg fudbalera u istoriji, Murinjo je rekao: „Za mene su najbolja trojica igrača u istoriji Mesi, Pele i Maradona“, rekao je novi menadžer Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << junajteda.

On je dodao da statistika govori sve kada je u pitanju najveće pojačanje Junajteda Zlatan Ibrahimović.

„Ibra je jedan od najboljih napadača svijeta, igrač koji uvijek daje 100%“.

(B92)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Murinjo je rekao nešto što se nikako neće dopasti Ronaldu

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jul.2016

Kristijano Ronaldo i Žoze Murinjo su, bez preterivanja, najbolje što je portugalski fudbal dao ikada...Jedan je dominator na terenu, drugi je sve to samo na klupi, obojica dolze iz iste zemlje, već su sarađivali zajedno, pa je njihov odnos nešto što s vremena na vreme zaokuplja pažnju medija....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.