Murinjo: Odbio sam mesto selektora Portugalije

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 17:22

Murinjo: Odbio sam mesto selektora Portugalije

Portugalski fudbalski trener Žoze Murinjo izjavio je da odbio ponude da bude selektor Portugalije i Engleske, prenosi britanski San.

Murinjo je trenutno bez angažmana, pošto je pre mesec dana dobio otkaz u Romi.

Portugalski trener je u razgovoru sa nekadašnjim engleskim reprezentativcem Riom Ferdinandom otkrio da je u prethodnih nekoliko godina imao dosta dobrih ponuda.

"Odbio sam neke sjajne ponude za posao. Jedna je ona koju je bilo jako, jako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teško odbiti, a to je ponuda Portugalije. Mogao sam da budem njihov selektor, ali mogao sam da budem i tvoj selektor", rekao je Murinjo Ferdinandu.

"Da, da, ponuda je bila tu, na stolu", dodao je portugalski trener.

On je dve i po godine bio menadžer Mančester junajteda.

"Voleo sam svoj posao, ali mislim da mi mediji nisu pomogli dok sam bio menadžer Mančester junajteda", naveo je Murinjo.

Murinjo (61) je u karijeri trenirao Leiriju, Porto, Čelsi, Inter, Real Madrid, Čelsi, Mančester junajted, Totenhem i Romu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.