Murinjo: Nisam zabrinut

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: "Nisam zabrinut"

Žoze Murinjo se baš brzo pomirio sa porazom od 3:0 protiv Mančester sitija, jednog od konkurenata za titulu.

Čelsi je veoma loše krenuo u novu sezonu, ima samo jedan bod nakon dva kola, ali uprkos tome Žoze Murinjo kaže da nije zabrinut iako je doživeo danas bolan poraz od Mančester sitija, jednog od najvećih konkurenata za titulu, možda i najvećeg sudeći po igrama na startu sezone.

"Nisam zabrinut. Sve je to fudbal.", rekao je Murinjo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Nekad počnete odlično, nekada imate problema na startu i stvari se okreću protiv vas. U ovom meču jedina stvar koja je išla u našu korist jeste sjajan golman koji nas je tri puta spasio u prvom delu igre. Ako stavimo njega na stranu, sve je bilo protiv nas.

Žuti karton Fernandinja je odluka protiv nas ("Posebni" je očekivao crveni karton zbog udaranja laktom). Bolji klub u drugom poluvremenu je bio Čelsi, ali nismo uspeli da postignemo gol.

Pobedila je ekipa koja je bila bolja u prvom poluvremenu, izgubila ona koja je bila bolja u drugom."
, rekao je Murinjo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo insistira na prodaji Kvadrada

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2015, 13:15

Prema pisanjima italijanskih medija, Žoze Murinjo želi brže-bolje da se otarasi Huana Kvadrada...Kvadrado je došao u januaru u Čelsi, ali se nije proslavio u dresu tog tima...Nalazi se na meti navijača Čelsija, barem jednog dela, a većina smatra da nije dorastao izazovima koje pred njega postavlja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.