Murinjo Benzemi: Ja sam svaki meč na klupi

Izvor: Kurir, 10.Nov.2012, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo Benzemi: Ja sam svaki meč na klupi

Portugalac je u svom stilu odgovorio nezadovoljnom napadaču, a sudeći po izjavi ne saoseća preterano sa Benzemom.

Francuski fudbalski reprezentativac Karim Benzema se pre nekoliko dana žalio na minutažu u Real Madridu, kako više vremena provodi na klupi, nego na terenu, pa je čak najavio i odlazak iz "kraljevskog kluba" ukolio se situacija uskoro ne promeni.

Žalopojke se Benzemi nisu isplatile, ne bi bilo čudno da tek od sada bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u nemilosti šefa stručnog štaba. Žoze Murinjo je već najavio da neće biti u sastavu za meč sa Levanteom. Portugalac je u svom stilu odgovorio nezadovoljnom napadaču, a sudeći po izjavi ne saoseća preterano sa Benzemom.

"Ja svaku utakmicu provedem 90 minuta na klupi. Pa šta?", uzvratio je Murinjo, koji je dodao da njegove izabranike očekuje težak meč protiv Levantea, koji je već tri meča bez pobede.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.