Muntari: Biću spreman pre januara

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muntari: Biću spreman pre januara

Igrač sredine terena italijanskog Milana Suli Muntari, rekao je da će biti spreman za povratak na teren pre januara, pošto mu je prošle nedelje operisano koleno.
On se oporavlja od povrede ligamenata levog kolena, a klub je saopštio da će igrač odsustvovati oko šest meseci.
Kada su ga novinari pitali da li to znači da će biti spreman u januaru, on je odgovorio da će se to desiti ranije:
Pre toga, pre toga… Poznajem svoje telo i znam kako će reagovati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Vratiću se vrlo skoro!
On se povredio igrajući fudbal sa svojim prijateljima što je razljutilo podpredsednika Milana Adrijana Galijanija, a Muntari je rekao da ga razume.
Galijani je u pravu što se ljuti na mene. U svakom slučaju, u klubu mi pružaju punu podršku i očekuju moj oporavak.
Milan je doveo na pozajmicu iz Đenove Kevina Konstanta kao zamenu za Muntarija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muntari: Galijani se s pravom ljuti

Izvor: Sportal.rs, 27.Jun.2012

Fudbaler sredine terena italijanskog Milana Sali Muntari rekao je da će biti spreman za povratak nateren pre januara, pošto mu je prošle nedelje operisano koleno.

Nastavak na Sportal.rs...

Muntari veruje da će biti spreman pre januara

Izvor: Blic, 27.Jun.2012

Fudbaler sredine terena italijanskog Milana, Suli Muntari rekao je da će biti spreman za povratak na teren pre januara, pošto mu je prošle nedelje operisano koleno...Muntari se oporavlja od povrede ligamenata levog kolena, a klub je saopštio da će igrač odsustvovati oko šest meseci...Kada su ga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.