Može sve, samo dajte pare!

Izvor: B92, 10.Dec.2013, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Može sve, samo dajte pare!"

Finansijska kriza potresa ceo fudbalski svet, klubovi jedva sastavljaju kraj sa krajem, ali čelnici holandskog Den Boša postupili su ispod svakog dostojanstva.

Holandski televizijski šou "PowNews" organizovao je skrivenu kameru kako bi dokazao koliko su klubovi očajni u potrazi za novcem.

Verujemo da je uprava Den Boša prevazišla i njihova očekivanja, pošto je pristala na neverovatan niz uslova koji je postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lažni arapski šeik u zamenu za tobožnju finansijsku injekciju.

Čelnici Den Boša pristali su da se u potpunosti odreknu identiteta kluba – da promene naziv i boju dresova, ali i da transfere finansiraju ‘novcem na crno’. Tu nije kraj, ni izbliza, pošto se uprava holandskog kluba lažnom šeiku obavezala i da ne kupuje gej fudbalere, kao i da na stadionu napravi zasebne ulaze za žene i muškarce.

Dan nakon što je emisija prikazana, fudbaleri Den Boša fotografisali su se sa peškirima na glavi imitirajući šeike. Pokušali su da izvade stvar, ali nije im baš uspelo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.