Morinjove izjave pod istragom Saveza

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Okt.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morinjove izjave pod istragom Saveza

Fudbalski savez Engleske (FA) istražuje izjave koje je trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo dao posle pobede nad Njukaslom u Premijer ligi.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), Morinjo je po završetku utakmice u televizijsku kameru dao izjave, on je govorio na portuglaskom, a britanski mediji naveli su da su njegovi komentari bili uvredljivi.

FA će pregledati snimak i angažovaće >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zvaničnog prevodioca pre nego što odluči da li ima osnova za postupak.

Zbog loših rezultata Morinjo je pod pritiskom otkaza u Mančester junajtedu. Ekipa je protiv Njukasla gubila sa 0:2 na poluvremenu, ali je uspela da pobedi sa 3:2.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

OD.EBITE KU.VINI SINOVI! Murinjo žestoko izvređao Engleze i sad mu preti OZBILJNA KAZNA!

Izvor: Kurir, 09.Okt.2018, 07:22

Fudbalski savez Engleske (FA) istražuje izjave koje je trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo dao posle pobede nad Njukaslom u Premijer ligi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.