Moreira suspendovan

Izvor: RTS, 30.Jan.2011, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moreira suspendovan

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je suspendovao igrača sredine terena Almamija Moreiru zbog samovoljnog napuštanja priprema u turskoj Antaliji.

"Moreira nije imao ni usmenu, ni pismenu saglasnost kluba da napusti pripremni kamp, niti da pregovara sa bilo kojim drugim klubom. On je pod ugovorom sa FK Partizan, nije oslobođen od svojih ugovornih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << obaveza i dužan je da ih u potpunosti poštuje", navodi se u saopštenju šampiona Srbije.

Crno-beli su najavili i pokretanje disciplinskog postupka protiv Moreire, koji sa klubom ima ugovor do 2012. godine.Prema navodima iz Partizana, Moreira je imao dozvolu da napusti klub samo ako do početka zimskih priprema dobije neku konkretnu ponudu.

Portugalski fudbaler juče je, nakon odlaska iz Antalije, kazao da ima ponudu jednog kineskog kluba, ali da mu uprava Partizana pravi problem oko transfera.

Moreira je u Partizan došao u leto 2007. godine i sa crno-belima je do sada osvojio tri šampionske titule i dva kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan suspendovao Moreiru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2011

BEOGRAD -..Fudbalski klub Partizan saopštio je da je suspendovao igrača sredine terena Almamija Moreiru zbog samovoljnog napuštanja tokom priprema u turskoj Antaliji..."Moreira nije imao ni usmenu, ni pismenu saglasnost kluba da napusti pripremni kamp, niti da pregovara sa bilo kojim drugim klubom....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Partizanu ni crno ni belo

Izvor: Politika, 30.Jan.2011

Neće biti „smak sveta” ako šampion ostane bez Moreire, pa čak i bez Klea, jer očigledno postoji rezervna varijanta, ali šta se to dešava sa šampionom?..Od krupnih reči vajde nema. Pitanje je odakle početi. Od raščišćavanja sa starom praksom, koje čini se, bar kada su stranci u našem...

Nastavak na Politika...

Partizan suspendovao Moreiru

Izvor: RTV Pink, 30.Jan.2011

. . . Fudbalski klub Partizan suspendovao je Portugalca Almamija Moreiru zbog napuštanja priprema i povrede profesionalnih obaveza. . .

Nastavak na RTV Pink...

Moreira: "Grobari", oprostite!

Izvor: S media, 31.Jan.2011, 01:44

Fudbaler Partizana, Almami Moreira, izjavio je da nema nameru da se izvinjava bilo kome zbog napuštanja priprema, osim navijačima crno-belih, kojima, prema sopstvenim rečima duguje hiljadu izvinjenja...- Moram da se izvinim samo navijačima. Takvu podršku u životu nisam imao. Da sad kažem hiljadu...

Nastavak na S media...

Partizan suspendovao Moreiru

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jan.2011

BEOGRAD, 30. januara 2011. (Beta) - Fudbalski klub Partizan saopštio je da je suspendovao igrača sredine terena Almamija Moreiru zbog samovoljnog napuštanja priprema u turskoj Antaliji."Moreira nije imao ni usmenu, ni pismenu saglasnost kluba da napusti pripremni kamp, niti da pregovara sa bilo kojim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.