Moreira suspendovan

Izvor: S media, 30.Jan.2011, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moreira suspendovan

Fudbalski klub Partizan suspendovao je igrača sredine terena, Almamija Moreiru, zbog samovoljnog napuštanja priprema u turskoj Antaliji.

"Moreira nije imao ni usmenu, ni pismenu saglasnost kluba da napusti pripremni kamp, niti da pregovara sa bilo kojim drugim klubom. On je pod ugovorom sa FK Partizan, nije oslobođen od svojih ugovornih obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i dužan je da ih u potpunosti poštuje", navodi se u saopštenju crno-belih.

GLASAJTE: Da li je Moreira pogrešio?

Moreira, ipak, dostupan!

Matić izazvao, ostali prihvatili (VIDEO)

Stojković: Ja nemam Kovačevićev broj

Mali Čava u Kjevu!

Najavljeno je i pokretanje disciplinskog postupka protiv Moreire, koji sa klubom ima ugovor do 2012. godine.

Prema navodima iz Partizana, Moreira je imao dozvolu da napusti klub samo ako do početka zimskih priprema dobije neku konkretnu ponudu.

Portugalski fudbaler juče je, nakon odlaska iz Antalije, kazao da ima ponudu jednog kineskog kluba, ali da mu uprava Partizana pravi problem oko transfera.

Šta vi mislite o potezu Moreire, recite nam OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.