Morati: Fudbal tone – odavno bih otpustio Inzagija

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 09:55

Morati: Fudbal tone – odavno bih otpustio Inzagija

Masimo Morati, nekadašnji vlasnik Intera, za TMW Radio je govorio o italijanskom veliku i situaciji u fudbalu.

Masimo Morati je od 1995. do 2016. godine bio na čelu milanskog Intera i za 18 godina na čelu kluba pet puta bio šampion Italije, a ima i jednu Ligu šampiona i mnoga druga ostvarenja.

Inter očekuje četvrtfinalni duel sa Benfikom u Ligi šampiona gde iz prvog meča imaju prednost od 2:0, dok u Seriji A "sede" na četvrtom mestu što nije zadovoljilo nijednu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pristalicu Intera.

"Svi željno iščekujemo tu utakmicu sa Benfikom koja postaje ključna jer nam veoma loše ide u domaćem šampionatu. Mislim da Inter ima 70 odsto šansi da prođe dalje, ima odličan rezultat iz prve utakmice, ali u Ligi šampiona sve može da se dogodi. Poznajući svoj karakter i činjenicu da sam otpuštao trenere nakon tri-četiri neuspeha nema dileme da bih Inzagiju odavno uručio otkaz i to bi verovatno bila greška", rekao je Morati.

On je svojevremeno doveo Ronalda iz Barselone u Inter i uvek imao najviše ciljeve:



"Pritisak je sada u rangu ambicijama kluba i kvalitetom ekipe. Ako dovedete Ronalda onda je svima jasno da je cilj da osvojite sve moguće trofeje. U tom slučaju navijači van ne opraštaju neuspeh. Sada je drukčije. Koliko vidim fudbal generalno tone u nivo osrednjosti u svakom smislu"


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.