Montela vraća Hrvata u Firencu?

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montela vraća Hrvata u Firencu?

"Aeroplanino" veruje u napadača.

Nikola Kalinić je blistao u dresu Fiorentine, a onda je usledio prelazak u Milan, pa sukob sa selektorom Hrvatske, zbog kojeg je ostao bez medalje u Rusiji.

Prešao je u madridski Atletiko, nije se naigrao u Španiji, nedavno se vratio treninzima, ali je jasno da za njega nema mesta na "Vanda Metropolitanu".

Zbog toga bi mogao da se vrati na mesto na kojem je igrao najbolji fudbal u karijeru, u Firencu.

Vinćenco >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Montela želi ponovo da sarađuje sa napadačem, sa kojim je radio i na "Artemio Frankiju", ali i na "San Siru".

Kalinić je u dresu Fiorentine postigao 33 gola na 84 nastupa, pojačao je Milan 2017. godine u transferu vrednom 30 miliona evra, da bi u Madrid stigao minulog leta za 14,5 miliona evra.

Montela nikada nije krio da veoma ceni Kalinića i rado bi ponovo sarađivao sa njim, navode italijanski mediji.

Ideja je da se Kalinić u Firencu vrati na pozajmicu sa pravom otkupa, a postoji i rezervno rešenje.

Ukoliko uprava ne ispuni želju svom treneru i vrati Hrvata na "Franki", put Toskane bi mogao da krene 34-godišnji Fernando Ljorente.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.