Moderni fudbal ubija najveće igrače

Izvor: B92, 19.Okt.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moderni fudbal ubija najveće igrače"

Trener fudbalera Rome Paulo Fonseka smatra da je igračima veoma teško da igraju toliki broj mečeva u sezoni.

On je dodao da ima previše takmičenja i u klupskoj i u reprezentativnoj konkurenciji.

"Povrede predstavljaju problem, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Savremeni fudbal ubija najveće igrače, nije humano i moguće da oni igraju toliko utakmica. Oni na najvišem nivou trebalo bi da razmisle o tome", rekao je Fonseka.

Portugalski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stručnjak bio je upitan da prokomentariše Čengiza Undera i druge turske reprezentativce koji su salutirali prilikom proslave pogodaka i tako pružili podršku svojim vojnicima u Siriji.

"Neću otkriti šta smo pričali u svlačionici. Citiraću Horhea Valdana, koji je govorio o situaciji sa Barselonom, odnosno Katalonijom – ’Fudbal i politika nikada ne bi trebalo da spavaju u istom krevetu’", dodao je Fonseka.

Roma u nedelju od 15.00 gostuje Sampdoriji u okviru 8. kola Serije A.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.