Mnooogo su jaki! Iživljavanje Milera i izgubljenih sinova nad Borusijom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnooogo su jaki! Iživljavanje Milera i izgubljenih sinova nad Borusijom (VIDEO)

Obamejan je ispunio normu, ali iz Gvardiolinog arsenala puca sa svih strana

I bi derbi! I puče Bajernova petarda u Borusijnoj mreži - 5:1! Čisto da se zna ko je fudbalski gospodar Nemačke. Bavarci su prejaki... Za sve, pa i za Borusiju iz Dortmunda koja igra odlično od početka sezone.

Borusija ima neverovatnog Obamejana koji je i danas ispunio normu. Bio je strelac na desetoj uzastopnoj utakmici u Bundesligi i izjednačio rekord Klausa Alofsa. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ni Nojer ga nije zausatvio... Ali to je sve što Borusija ima u poređenju sa Bajernom. Jedna puška Tomasa Tuhela je sitnica u odnosu na arsenal kojim raspolaže Pep Gvardiola. Pucali su Bavarci iz svih oružja, Milioneri nisu znali šta ih je snašlo.

Kanonadu je započeo Tomas Miler. Prvo je poslao golmana Burkija u prazno i pogodio praznu mrežu, a onda je iz penala duplirao prednost i pokazao u kom smeru će ići ovaj meč. Obamejan je na asistenciju Kastra vratio tračak nade Milionerima pred drugo poluvreme.

Ali onda je usledio teror nekadašnjih miljenika Vestfalena i Borusijinih izgubljenih sinova. Tek nekoliko sekundi u drugom poluvremenu je bilo dovoljno Robertu Levandovskom da nastavi svoju ludu seriju. Nije imao milosti prema bivšem klubu. Pobegao je odbrani gostiju, opet je Burki1 zaplivao u prazno, a Leva se skoro ušetao u gol. Sevnula je još jedna kontra, Gece je poslao teledirigovan pas, a Leva postigao drugi gol. I postavio novi rekord Bundeslige. Nikada niko nije postigao devet golova u tri vezana prvenstvena meča. Ukupno 12 golova u osam bundesligaških rundi čime je izjednačio rekorde Kristijana i Gerda Milera od pre pola veka.

Na kraju je i Mario Gece ispalio metak u srce bivšeg kluba. Za petardu u derbiju koji to nije bio. Poslednja četiri puta kada je Borusija u Bundesligi primila pet golova, svaki put je to bilo protiv Bajerna.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.