Mladost i bleda i oštećena - bodovi otišli u Bačku Topolu

Izvor: 025info.rs, 19.Avg.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladost i bleda i oštećena - bodovi otišli u Bačku Topolu

Fudbaleri apatinske Mladosti poraženi su na domaćem terenu u prvom kolu Bačke zone od ekipe TSC Bačka Topola rezultatom 0:1 (0:0).

Mladost je odigrala lošu utakmicu u kojoj je za 90 minuta meča stvorila tek dve polušanse.

Doduše, ni gostujući sastav nije impresionirao, pa je zaključak da je oko 300 ljubitelja fudbala ostalo uskraćeno za lepu i dopadljivu fudbalsku igru, koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << čestim prekidima "sekao" i glavni arbitar meča.

Apatinci su za nijansu bili bolji rival u prvom poluvremenu, u kojem su oštećeni za čist jedanaesterac nakon starta nad Veljkom Đumićem. Drugi deo susreta počinje polukontrom gostujućeg tima, a u nastavku akcije posle gužve u šesnaestercu domaćih lopta se nekako "ušunjala" iza leđa Ićitovića. Niko tada nije slutio da će to biti konačan rezultat meča, očekivala se žestoka inicijativa "crvenih đavola", međutim Apatinci jalovim napadima nisu uspeli da ostvare pozitivan rezultat.

Trener Vilotić ukazao je poverenje sledećim igračima: Na golu je bio Ićitović, u poslednjoj liniji Vujin, Desnica i Knežević, a po boku su delovali Basarić i Rapaić. Vezni red su činili kapiten Bursać, Jano i Čonić, dok su najistureniji bili Đumić i Ožegović. U nastavku su još igrali Petar i Momčilo Uzelac i Aljoša Jovović.

U narednom kolu Mladost gostuje ekipi Tavankuta. Meč se igra u nedelju 24. avgusta sa početkom u 17 sati.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.