Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 12:06

Mladenović potpisao za Legiju iz Varšave

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Mladenović potpisao je trogodišnji ugovor sa Legijom iz Varšave, objavio je poljski klub. Mladenović je u najtrofejniji klub iz glavnog grada Poljske stigao kao slobodan igrač.
Iskusni 28-godišnji levi bek u Varšavu je stigao iz Gdanjska, gde je prethodne dve sezone igrao za Lehiju.

Tim Legije je i ranije bio zainteresovan za njegov dolazak, ali je Mladenović tada odbio transfer zbog neslaganja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa tadašnjim trenerom Rikardom Sa Pintom, sa kojim je svojevremeno sarađivao u Crvenoj zvezdi, a koji više nije trener Legije.
Karijeru je počeo u Borcu iz Čačka, zatim se preselio u Crvenu zvezdu, a potom je nastupao i za BATE Borisov, Keln i Standard iz Liježa.
Za reprezentaciju Srbije odigrao je 10 utakmica.
Legija će gotovo izvesno osvojiti titulu prvaka Poljske, i potencijalni je rival Crvene zvezde u kasnijim kolima kvalifikacija za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladenović potpisao za Legiju iz Varšave

Izvor: B92, 02.Jul.2020

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Mladenović potpisao je trogodišnji ugovor sa Legijom iz Varšave, objavio je poljski klub...Iskusni 28-godišnji levi bek u Varšavu je stigao iz Gdanjska, gde je prethodne dve sezone igrao za Lehiju...Karijeru je počeo u Borcu iz Čačka, zatim se preselio u...

Nastavak na B92...

Oglasili se iz Liverpula, stigao francuski defanzivac (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020

Sve je i zvanično potvrđeno...Everton je angažovao i drugo pojačanje u eri Karla Anćelotija na "Gudisonu", ali kao i u slučaju Džerada Brantvejta, u pitanju je pojačanje za budućnost...Kako je i zvanično potvrđeno od strane kluba, novi igrač Evertona je levi bek Nils Nkunku, koji je u klub...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.