Mitrović otkrio taktiku za Gruziju, poklapa se sa njegovim najjačim adutom u igri! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović otkrio taktiku za Gruziju, poklapa se sa njegovim najjačim adutom u igri! (VIDEO)

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da će gostovanje Gruziji biti veliki ispit u kvalifikacijama za Mundijal 2018. u Rusiji.

- Ovo je najteži ispit do sada, ne smemo da uđemo u meč po princupu "lako ćemo", jer nam se to više puta obilo o glavu. Videli smo da imaju neke "rupe" u odbrani, prekidi bi mogli da budu naša prednost jer smo bolji u skoku. Ne smemo da im damo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prostor i moramo da budemo na nivou iz mečeva sa Austrijom i Velsom - rekao je Mitrović pred put u Tbilisi.

Fudbaler Njukasla nema veliku minutažu u klubu, ali smatra da to neće predstavljati problem, ukoliko mu Slavoljub Muslin ukaže priliku.

- Sigurno da mi nedostaje kontinuitet mečeva, ali motivaciju imam i mislim da neće biti problema - poručio je Mitrović.

Srbija je druga u grupi D sa osam bodova, dva manje od Irske, a meč u Gruziji na programu je u petak od 18 časova na stadionu "Boris Paičadze" u Tbilisiju.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Preokret Srbije za pobedu u Gruziji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2017, 07:21

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je večeras Gruziju 3:1 (1:1) u utakmici petog kola D grupe kvalifikacija i napravila još jedan korak prema plasmanu na Mundijal u Rusiji...Utakmica je odigrana na stadionu "Boris Paičadze" u Tbilisiju, pred oko 35.000 gledalaca, a sudio je Nemac Feliks Cvajer...Žuti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.