Mitrović: Uživanje igrati sa Prijovićem; Živković: Cilj ispunjen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Uživanje igrati sa Prijovićem; Živković: Cilj ispunjen

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović, sa šest golova najbolji strelac Lige nacija, izjavio je da mu prija to priznanje, ali da je važniji uspeh tima.

"Lepa nagrada za rad i trud koji sam uložio. Ipak, tim je važniji", rekao je Mitrović posle pobede protiv Litvanije 4:1 i plasmana u B Ligu nacija.

On je dodao i da mu je bilo mnogo lakše na terenu kada je ušao još jedan napadač Aleksandar Prijović.

"Igrali su sa petoricom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozadi, bio sam usamnjen i čim je ušao uspeli smo da ih odvlačimo. Lepo se slažemo i na treningu i na utakmicama. Bilo je uživanje igrati s njim", istakao je napadač Fulama.

Živković: Cilj ispunjen

Andrija Živković, sa tri asistencije jedan od najzaslužnijih za pobedu protiv Litvanije, izjavio je da je očekivao težak meč, ali da je najvažnije što je cilj ispunjen.

"Naš primarni cilj bio je da osvojimo tri boda, budemo prvi u grupi i to smo uspeli. Znali smo da nas čeka teška utakmica, pogotovo jer je vreme bilo baš loše. Ipak, uspeli smo da sve prevaziđujemo i trijumfujemo, što je najvažnije", rekao je fudbaler Benfike.

Baš kao i Aleksandar Mitrović i Aleksandar Prijović, Živković ističe da je sve bilo lakše sa dvojicom napadača na terenu.

"U prvom poluvremenu su nas udvajali, nsmo mogli da napravimo šansu, ali sve se promenilo ulaskom Prijovića. Iskoristili smo prostor i stigli su golovi", istakao je Živković.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović: Lakše sa Prijovićem

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2018

Igrali su sa petoricom pozadi, bio sam usamnjen i čim je ušao uspeli smo da ih odvlačimo. Lepo se slažemo i na treningu i na utakmicama - rekao je Aleksandar Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović, sa šest golova najbolji strelac Lige nacija, izjavio je da mu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.