Mitrović: Meč sa Portugalijom preloman, imamo svoje adute

Izvor: RTS, 05.Sep.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Meč sa Portugalijom preloman, imamo svoje adute

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da je utakmica protiv Portugalije prelomna i najvažnija u kvalifikacijama za EURO 2020.
"Sigurno da je prelomna utakmica protiv Portugalije i za ove kvalifikacije najvažnija. Igramo kod kuće protiv evropskog šampiona, pobednika Lige nacija, jedne od najboljih ekipa na svetu. Neće biti lako. Oni imaju svoje mane, mi imamo svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << aduta. Igramo pred našim navijačima, očekujemo pozitivnu atmosferu i pozitivan rezulat", rekao je Mitrović novinarima u Staroj Pazovi.

Golgeter Fulama dobro je otvorio sezonu u Čempionšipu, na šest utakmica dao je pet golova, pa se očekuje da tu golgetersku formu nastavi u reprezentaciji. Mitrović je rekao da se nada pogotku i na "Marakani".
"Lepo sam počeo sezonu, vezao sam nekoliko utakmica sa golovima. Mislim da je za svakog napadača bitno da postiže golove, a ko to radi na svakoj utakmici to je još bolje za samopouzadnje".
Ipak, bitnija mu je igra celog tima i da ostvari pozitivan rezultat.
"Ako uz dobru igru ekipe dođe i gol, to bi bilo perfektno. Pre svega, želimo da odigramo dobro, a ko će dati gol je manje je bitno", zaključio je Mitrović.
Meč između Srbije i Portugalije igra se u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mitrović: Portugalija prelomna, imamo svoje adute

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2019

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da je utakmica protiv Portugalije prelomna i najvažnija u kvalifikacijama za EURO 2020..."Sigurno da je prelomna utakmica protiv Portugalije i za ove kvalifikacije najvažnija. Igramo kod kuće protiv evropskog šampiona, pobednika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.