Mitrović: Jokanović dobio otkaz, a više on mene teši

Izvor: B92, 15.Nov.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Jokanović dobio otkaz, a više on mene teši

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović priznao je da mu je teško pala vest što je Slaviša Jokanović dobio otkaz u Fulamu.

Jokanović je smenjen posle sedam uzastopnih poraza u svim takmičenjima, a Mitrovićev novi menadžer biće Italijan Klaudio Ranijeri.

"To je loša vest za mene, svi znamo koliko je uticaja imao na moju karijeru. Čovek koji je mnogo uradio za mene, čuli smo se juče i on mene više teši nego ja njega", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mitrović novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi pred duele sa Crnom Gorom i Litvanijom.

Mitrović naglašava da je Jokanović mnogo uradio za londonski klub, koga je uveo u Premijer ligu.

"Svarno mi je jako krivo, a mislim da su svi u klubu svesni koliko je postigao za vreme provedeno u Fulamu. Ali to je fudbal... Njega svi jako cene na Ostvru i u Evropi, tako da mislim da će veoma brzo imati novi klub", zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gospodin Jokanović objavio oproštajno pismo

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018

Slaviša Jokanović je objavio pismo javnosti u kojem se oprašta od Fulama...Po mnogima je Slaviša Jokanović nepravedno napustio kormilo Fulama, uprava nije imala razumevanja za njega i njegove metode rada pa je umesto njega stigao provereni Klaudio Ranijeri...Bez obzira na sve, navijači su pružili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.