Mitroglu ove sezone protiv Tadića i Ajaksa

Izvor: B92, 23.Avg.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitroglu ove sezone protiv Tadića i Ajaksa

Fudbalski klub PSV iz Ajndhovena objavio je da je doveo iskusnog grčkog napadača Konstantinosa Mitroglua.

Mitroglu je došao u PSV iz francuskog Marseja u vidu jednogodišnje pozajmnice, nakon što je prethodnu sezonu proveo u Galatasaraju.

Uprava PSV-a se odlučila na ovakav potez zbog povreda koje su zadobili Sem Lamers i Gaston Pereiro, kao i zbog očekivano odlaska Irvinga Lozana.

"Mitroglu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će nam doneti kvalitet kakav nemamo. On donosi raznovrsnost u napadu i veoma je iskusan. Odličan dodatak našoj popriličnoj mladoj ekipi", naveo je sportski direktor kluba Džon de Jong.

31-godišnji Grk je najbolji učinak ostvario igrajući za Olimpijakos, gde je na 185 mečeva postigao 82 gola, dok je odličan bio i u Benfiki sa 52 gola na 88 mečeva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.