Mitar objasnio, to je pravi recept za uspeh!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar objasnio, to je pravi recept za uspeh!

Ovo je ujedno i sjajna poruka nekim novim talentima koji tek treba da se domognu velike scene.

Srpski reprezentativni napadač ove godine blista i u svom Fulamu, kao i u našem nacionalnom timu.

Golove postiže kao na traci i svi mu želimo da u tom stilu i nastavi.

A ako ste se pitali zbog čega je popularni Mitar u tako dobroj formi, možda odgovor leži u izjavi koju je dao ''Večernjim novostima''.

Naime, Mitrović je na sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << način opisao koliko zapravo voli ono čime se bavi, ali ne samo utakmice, nego i treninge, za mnoge nepopularne.





''Volim fudbal i odavno sam shvatio da je on moj život. Da je to posao koji meni i mojim najbližima zaista može da ulepša svaki dan.







Prelepo je kada se probudim ujutro i znam da idem na trening koji mi je, čini mi se ponekad, i draži od utakmice. Jednostavno, volim posao kojim se bavim'', poručio je Mitrović.

Takav odnos prema poslu, uz nesumnjivi talenat, za posledicu ima sve ono u čemu uživamo ove godine kada je Mitrović u pitanju.

Efikasan je i u Ligi nacija, gde je postigao četiri, od ukupno pet golova našeg tima u ovom takmičenju. Srbija posle četiri odigrana kola zauzima prvo mesto u svojoj grupi, Mitrović veruje da će tu i ostati.





''Na dobrom smo putu. Ovo što smo do sada uradili i način na koji igramo je dokaz da zaslužujemo bolje društvo od Grupe C'', zaključio je Mitrović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.