Mirko Vučinić završio igračku karijeru

Izvor: Mondo, 26.Maj.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirko Vučinić završio igračku karijeru

Prvi kapiten crnogorske fudbalske reprezentacije Mirko Vučinić i definitivno je odlučio da "okači kopačke o klin"

Foto: Mondo/Mirko Šljivančanin

Jedan od najboljih crnogorskih igrača svih vremena imao je mnogo problema sa povredama u prethodne dve i po godine. U poslednje vremeviše je igrao golf nego fudbal.

"Igram golf iz hobija. Ovde su pisale novine da sam profesionalni igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << golfa, što nije tačno. Postati profesionalni igrač je veoma teško, skoro nezamislivo. Ovdj se taj sport slabo i nadam se da će se to promeniti. Što se tiče fudbala, to je to", rekao je Vučinić za Televiziju Vijesti.

Mirko zbog golfa odbio i San Lorenco! (FOTO)

Vučinić je trenutno u Podgorici, gde pohađa trenersku školu Centra za edukaciju trenera Fudbalskog saveza Crne Gore.

Mirko Vučinić, koji ima 34 godine, tokom karijere je igrao za Sutjesku, Leće, Romu, Juventus i Al Džaziru.

Za reprezentaciju Crne Gore upisao je 45 nastupa i postigao je 17 golova, dok je za bivšu zajednicu Srbije i Crne Gore odigrao tri meča.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučinić završio igračku karijeru

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2018

Prvi kapiten crnogorske fudbalske reprezentacije definitivno je odlučio da "okači kopačke o klin"..Jedan od najboljih crnogorskih igrača svih vremena imao je mnogo problema sa povredama u prethodne dve i po godine. U poslednje vremeviše je igrao golf nego fudbal...- Igram golf iz hobija. Ovde su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.