Mirka Vasiljević: Volela bih da se porodim u svom rodnom gradu!

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević: Volela bih da se porodim u svom rodnom gradu!

Mlada glumica volela bi da treću bebu donese na svet u rodnom gradu.
Mirka Vasiljević rodila je sina Andreja i ćerku Adrijanu u Bordou, gde je njen nevenčani suprug Vujadin Savić nastavio fudbalsku karijeru.
"Vujadin ne može da uzima slobodne dane, pa sam se prva dva puta porodila u Francuskoj. Surovo bi bilo da otac vidi decu tek posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mesec dana. Ne bežim od Beograda i volela bih da se porodim u svom rodnom gradu", rekla je Mirka za "Informerov" dodatak "Ljubav i zdravlje".

"Trudnoća mi ne prolazi brzo, jer moja deca imaju svakodnevne potrebe, pa ne dozvoljavaju da mi vreme proleti. Živim kao i pre drugog stanja, nisam od onih koji se postavljaju nemoćno. Okolina mi jedino ne dozvoljava da nosim teške stvari", rekla je ona.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mogućnosti suprotne od želja: Glumica priznala gde bi volela da se porodi

Izvor: Svet, 02.Nov.2014, 01:00

Glumica Mirka Vasiljević očekuje treće dete sa fudbalerom Vujadinom Savićem.. Ona je izjavila gde bi volela da se porodi.. “Vujadin ne može da uzima slobodne dane, pa sam se prva dva puta porodila u Francuskoj. Surovo bi bilo da otac vidi decu tek posle mesec dana. Ne bežim od Beograda i volela...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.