Mirčić: Vređanje premijera pojedinačan slučaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirčić: Vređanje premijera pojedinačan slučaj

Povodom vređanja premijera Srbije tokom direktnog prenosa fudbalske utakmice na RTS-u, potpredsednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčič izjavio je da je reč o pojedinačnom slučaju, kao i to da su se slične poruke mogle čuti i na drugim fudbalskim utakmicama.

"Takvo ponašanje nije ispravno ali ne možemo biti zatočenici osećaja premijera i njegove porodice da su ugroženi", rekao je Mirčić za Politbiro.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Komentarišući krizu u Vojvodini, Mirčić je istakao da je Srpska radikalna stranka spremna za ulazak u koncentracionu vladu ali da zbog pritisaka i kupovine poslaničkih mandata zbog čega je ta kriza i nastala, kao jedini rasplet vidi u izborima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.