Mini Maksi liga: Igraj fudbal...

Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2010, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mini Maksi liga: Igraj fudbal...

Predstavnici kompanije Intermol, članica MOL grupe, i Dečije fudbalske asocijacije potpisali su ugovor o jednogodišnjem sponzorstvu u 2010. godini. Kao oficijelni partner, kompanija MOL će podržati učešće 10.000 mališana, uzrasta od 5 do 12 godina, u jedinstvenoj fudbalskoj Mini Maksi ligi. „Igraj fudbal, budi srećan" zvanični je slogan Mini Maksi lige, a utakmice se igraju po modifikovanim fudbalskim pravilima, prilagođenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << za igru na malom terenu sa martinelom.

- Svesni smo značaja Mini Maksi lige koja deci pruža uživanje u zabavi i lekcijama iz timskog rada, ali i uživanje u uspehu uz navijanje roditelja i prijatelja. Pored toga što pratimo tradiciju naše Grupe da brinemo o talentima i pružamo podršku sportu, želimo da pomognemo Mini Maksi ligi u promovisanju fudbala kao zabave i edukacije-rekao je Zoltan Majkl Takač (Zoltan Michael Takacs), generalni direktor "Intermola", članice MOL grupe u Srbiji.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Kompanija MOL sponzor Mini-maxi lige

Izvor: Sportal.rs, 12.Feb.2010

Predstavnici kompanije Intermol, članice MOL grupe i Dečije fudbalske asocijacije potpisali su danas ugovor o jednogodišnjem sponzorstvu u 2010.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.