Milorad Mažić završio karijeru!

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 09:54

Milorad Mažić završio karijeru!

Srpski fudbalski sudija Milorad Mažić završio je karijeru i više neće suditi.

Kako prenosi Sportski Žurnal, Milorad Mažić je "odsvirao" svoju sudijsku karijeru i njegov novi posao biće u Fudbalskom savezu Kipra.

Mažić je tamo biti zadužen za organizaciju i kadriranje sudija, a sa FS Kipra je u utorak potpisao dvogodišnji ugovor, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odmah stupio na snagu.

Čuveni srpski sudija je odlučio da pravdu deli u Kini u poslednje vreme, ali je su tamošnje vlasti zbog koronavirusa donele određene zakone koji bi mu to u budućnosti onemogućile, odlučio je da okonča sudijsku karijeru.

Vodio je Mažić finale Lige šampiona Real Madrid – Liverpul 2018. godine, sudio je finale Kupa Konfederacija Nemačka – Čile godinu ranije, sudio je i "večiti" derbi...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mažić i zvanično odsvirao kraj, već na novom zadatku!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020

Zanimljiv posao po okončanju sudijske karijere...Sportski žurnal prenosi informaciju da je Milorad Mažić i zvanično završio sudijsku karijeru...Jedan od najboljih evropskih arbitara neće više deliti pravdu na zelenom terenu, ali je već pronašao novi angažman...Isti izvor navodi da će Mažić...

Nastavak na Sportske.net...

Milorad Mažić završio karijeru

Izvor: Danas, 05.Avg.2020

Jedan od najboljih fudbalskih sudija u Evropi Milorad Mažić završio je karijeru, a ubuduće će u Fudbalskom savezu Kipra biti zadužen za sudijsku organizaciju, objavio je Sportski žurnal.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.