Milojević sleteo u Beograd i poslao poruku Delijama!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2017, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević sleteo u Beograd i poslao poruku "Delijama"!

Prvi kandidat za klupu Crvene zvezde doputovao je u petak u Beograd i poručio da za vikend nastavlja pregovore sa Zvezdanom Terzićem.

Ukoliko sve bude išlo po planu, a deluje da hoće, fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi da dobije novog trenera do kraja nedelje.

Dosadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strateg Panioniosa Vladan Milojević (47) večeras je doputovao u Beograd i po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" za "Večernje Novosti" izjavio da sledi nastavak pregovora sa Zvezdanom Terzićem.

"To u Atini je bilo samo upoznavanje. Terzić mi je pričao o projektima i ambicijama Crvene zvezde. Pregovore ćemo nastaviti za vikend" kazao je Milojević.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić boravio je sredinom nedelje u Atini kako bi Vladanu Milojeviću predočio planove vezane za moguću saradnju i deluje da će sve biti okončano potpisivanjem ugovora.

"Trenersku karijeru počeo sam u Crvenoj zvezdi i bila bi mi čast da postanem trener prvog tima. Ipak, ne bih dalje pričam na tu temu, budite strpljivi još neko vreme" poručio je Milojević.

Ukoliko za vikend ne bude preokreta Vladan Milojević će preuzeti Crvenu zvezdu, a potom sledi teži deo posla jer je neophodna kompletna rekonstrukcija tima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević ima poruku za zvezdaše: Strpite se... Još malo

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2017, 09:16

„Bila bi mi čast da postanem trener prvog tima“, poručio mladi stručnjak..Sve je spremno za ustoličenje Vladana Milojevića! Mladi stručnjak je od juče definitivno mnogo bliži klupi Crvene zvezde, pošto je iz Atine, gde je u minuloj sezoni predvodio Panionios, doputovao u Beograd...U razgovoru...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.