Milojević: Antić pričao usijane glave, fudbal je lep...

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Antić pričao usijane glave, fudbal je lep...

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je njegov tim zasluženo slavio protiv Dinama iz Vranja.

Srpski šampion je trijumfovao u Surdulici sa 3:0 u 16. kolu Superlige Srbije i sa devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Radnički odlazi na reprezentativnu pauzu.

"Zaslužena pobeda. Želeli smo da ove mečeve >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pred pauzu završimo na najbolji način. Imali smo kadrovskih problema, ali su momci koji su igrali prikazali dobru partiju. Zadovoljan sam", kazao je Milojević.

Strateg crveno-belih je govorio i o treneru Vranjanaca Draganu Antiću, koji je u petak suspendovan iz srpskog fudbala na 15 meseci zbog neprimerenih izjava i povlačenja ekipe sa utakmica sa Radnikom.

"Mislim da je usijane glave rekao to što jeste i verujem da baš i ne misli tako. Treba da se bavimo fudbalom i dešavanjima na terenu, da gledamo svoje igrače i da budemo malo pažljiviji. Fudbal je jedna vrlo lepa stvar, možda i najlepša koju imamo, i treba da vodimo računa malo šta pričamo", zaključio je Milojević.

Po završetku reprezentativne pauze, Zvezda gostuje Radničkom u Nišu, a Dinamo Partizanu u Humskoj.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.