Milner u Brajtonu

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 22:16

Milner u Brajtonu

Fudbalski klub Brajton saopštio je da je potpisao jednogodišnji ugovor sa dosadašnjim igračem Liverpula Džejmsom Milnerom.

"Veoma sam srećan što mogu da poželim dobrodošlicu Džejmsu u Brajton. On je sjajno pojačanje za nas i siguran sam da će nam pomoći da se podignemo na još viši nivo", rekao je trener Brajtona Roberto de Zerbi.

Milner je u Brajton stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Liverpulom. On je potpisao jednogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovor, sa opcijom produžetka saradnje na još 12 meseci.

Ovaj 37-godišnji engleski fudbaler je tokom osam sezona provedenih na Enfildu osvojio šest trofeja, uključujući Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona.

Milner je karijeru počeo u Lidsu, a igrao je još i za Njukasl, Aston Vilu i Mančester siti.

On je treći na listi igrača po broju nastupa u Premijer ligi sa 619 utakmica, iza Gereta Bejla (652) i Rajana Gigsa (632).

Ekipa Brajtona će naredne sezone prvi put igrati u Evropi nakon što je kao šestoplasirani u Premijer ligi obezbedila mesto u Ligi Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.