Milivojević: Uspeli ste, oterali ste me iz reprezentacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2021, 13:25

Milivojević: Uspeli ste, oterali ste me iz reprezentacije

Ljudima u Fudbalskom savezu Srbije, na čelu sa predsednikom, želim da kažem da su uspeli u tome da me oteraju iz reprezentacije, na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva u Rusiji, poručio je kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević.

"Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima)", rekao je Milivojević za Večernje novosti.

On se nije našao na spisku novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, kome se posebno zahvalio jer mu je, kako kaže, verovatno nesvesno pomogao da donese odluku o kojoj je već duže razmišljao i završi reprezentativnu karijeru sa 29 godina.

Milivojević je za Srbiju odigrao 38 utakmica i postigao jedan gol.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.