Milivojević: Nećemo nasedati na provokacije Švajcaraca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević: Nećemo nasedati na provokacije Švajcaraca

Nakon startne pobede na Mundijalu nad Kostarikom, fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje izuzetno važan meč protiv Švajcarske u drugom kolu. Tim povodom igrač sredine terena srpskog tima Luka Milivojević poručio je na konferenciji za medije u Svetlogorsku da on i saigrači neće nasedati na eventualne provokacije sa protivničke strane i da željno iščekuju meč koji može puno toga da im donese. 

Pomoćni trener Ranković najavio da će svi igrači biti spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za meč u petak. Novinarima se prvi obratio Luka Milivojević, koji je rekao da će biti spreman za meč sa Švajcarcima i osvrnuo se na moguće provokacije iz suparničkog tima.

"Mi ćemo dati sve od sebe, željno iščekujemo ovu utakmicu. Ne znam koje su to nefudbalske stvari i provokacije spremili, ali mi smo iskusni i nećemo na to nasedati. Tu je i VAR tehnologija, koja nam može biti od pomoći", rekao je Milivojević.

O Šaćiriju je rekao da ga ne zna lično, da ga je sreo dva puta kada su igrali Kristal palas i Stouk u Premijer ligi i da nije pričao sa njim o ovom meču.

Pomoćni trener reprezentacije Ljubiša Ranković pojasnio je kadrovsku situaciju pred meč.

"Spajić je imao manju distorziju zgloba i on će biti spreman, Luka takođe. Svi su u pogonu i biće spremni za utakmicu u petak", istakao je Ranković.

On je dodao da su se u stručnom štabu pripremali za sve moguće opcije i taktičke zamisli protivnika", osvrnuvši se na česta fauliranja Nejmara na meču između Švajcarske i Brazila.

Briga za Brazil, Nejmar šepajući izašao sa treninga

Posle svega 15 minuta treninga, najveća zvezda brazilske reprezentacije Nejmar izašao je sa treninga, javljaju brazilski mediji. Nad Nejmarom je u meču protiv Švajcarske napravljeno čak deset prekršaja, zbog čega je rukovodstvo reprezentacije te države povelo oštru polemiku sa Fifom.

Nejmar je izašao sa treninga reprezentacije Brazila, dodajuću ulje na vatru spekulacija da li je najveća zvezda "karioka" spremna za dalje nastupe na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Nejmar je na Svetsko prvenstvo došao suštinski bez odigrane ozbiljne utakmice, jer se od početka godine oporavljao od ozbiljne povrede stopala.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.