Milioni evra stižu u kasu Barselone

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milioni evra stižu u kasu Barselone

Španski fudbalski gigant Barselona naredne sezone zaradiće 140 miliona evra od prodaje prava prenosa svih utakmica televizijskoj stanici "Telefonika".

Katalonski klub potpisao je jednogodišnji ugovor sa španskom stanicom i na taj način nadmašio Liverpul, koji je rekorder sa 135 miliona evra godišnje.

Od sezone 2015/2016 stupiće na snagu novo pravilo prema kojem će se zarada od TV prava deliti ravnopravnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nakon što su se klubovi iz Primere bunili zbog prevelike razlike u zaradi izmedju njih i Reala i Barselone.

Španski klubovi žele da se liga ugleda na Premijer, gde i "manji" timovi imaju veliku zaradu od prodaje televizijskih prava.

(Foto: Beta/AP/Manu Fernandez)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Barsa za 140 miliona evra prodala tv prava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2015

Španski fudbalski klub Barselona naredne sezone zaradiće 140 miliona evra od prodaje prava prenosa svih utakmica televizijskoj stanici "Telefonika"...Katalonski klub potpisao je jednogodišnji ugovor sa španskom stanicom i na taj način nadmašio Liverpul, koji je rekorder sa 135 miliona evra godišnje...Od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.