Milijaš će biti odličan trener?

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš će biti odličan trener?

Komplimenti stigli na Milijaševu adresu.

Odmah po završetku igračke, Nenad Milijaš je prošle godine započeo trenersku karijeru.

Za početak, peče zanat kao pomoćni trener u Zvezdi, a njegov rad pomno prati i Milijašev bivši trener u Zvezdi Slaviša Stojanović.

U razgovoru za ''Žurnal'', Stojanović je prognozirao da će Milijaš biti uspešan i u ovoj ulozi.





''Nije me iznenadio što je rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bude trener. Ima osobine da postane odličan u tom poslu, poseduje izuzetne poglede na fudbal, ali mu poručujem da ne brza. Sada neka upija i uči, najlepše je da to radi u svojoj kući'', objašnjava Stojanović, koji vreme izolacije zbog pandemije koronavirusa provodi u Ljubljani.





''Sve sam morao da stopiram zbog ove situacije. Evo, sutra će biti tačno dve nedelje kako baš ništa osim marketa i apoteka ne radi'', istakao je on.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.