Milić: Skinuo sam teret

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić: Skinuo sam teret

Bolje išta, nego ništa – rečenica koja se može čuti na Staroj Karaburmi posle dunavskog derbija sa Smederevom. Fudbaleri OFK Beograda su želeli tri, a osvojili samo bod, ali se rukovode devizom da je najbitnije da se dopisuju poeni na tabeli.
Romantičari i Oklopnici su prikazali igru koja vraća veru u domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbal, prožetu lepim potezima i efektnim golovima, ali šta to vredi kada je utakmici između kvalitetnih timova prisustvovao uobičajeno mali broj gledalaca. S pravom se može postaviti pitanje – da li se većina mečeva Super lige, pogotovo kada nisu akteri večiti rivali, igra samo za rodbinu i prijatelje igrača?
– Dinamična utakmica, sa sijaset šansi i četiri gola, ali ostaje žal što se na tribinama nije okupilo više ljubitelja fudbala. Silno smo želeli pobedu, svesni da nas i definitivno vodi u gornji deo tabele i daje dodatnu mirnoću pred gostovanje Crvenoj zvezdi, ali posle svega viđenog i bod nije loš. Igrači su dali sve od sebe, ali Smederevo se pokazalo kao dobra ekipa, koja nam je zadala dosta problema, pogotovo po bokovima. Ostaje žal što kod vođstva od 2:1 nismo iskoristili izgledne prilike da obezbedimo trijumf – setno kaže trener OFK Beograda Dejan Đurđević.
Plavo–beli su dva puta imali prednost, prelepim egzekucijama Milana Rodića i Nemanje Milića, ali se stekao utisak da su ga olako prokockali.
– Lagano smo primali golove, posle lančanih grešaka. To više ne sme da nam se dešava – jasan je šef struke superligaša sa Stare Karaburme...
V. Vlajić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.