Mile: Sjajno da su otpisali Australiju

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2010, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile: Sjajno da su 'otpisali' Australiju

Napadač fudbalske reprezentacije Australije Mile Sterjovski smatra da njegov tim nije među favoritima za plasman u top 16 na Mundilaju i da mu je zbog toga lakše.

Australija je na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Nemačkoj uspela da se nađe u osmini finala, ali je Mile Sterjovski (30) jasno stavio do znanja da će "žuto-zeleni" ovoga puta teško ponoviti takav rezultat, pošto će u Južnoj Africi u grupi igrati protiv Nemačke, Gane i Srbije.

"Na Mundijalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je svaka grupa teška, pa je stoga i ovoga puta isto. Smatram da Australija igra daleko bolje kada je protivnici podcene, kada nas unapred otpišu kao autsajdere, a čini mi se da je sada takav slučaj“, rekao je Sterjovski za sajt Fifa i dodaje:

"U Južnoj Africi ćemo igrati dobar fudbal jer imamo svoje ambicije i pokazaćemo svima da greše ako nas otpišu i pre početka turnira. Znam da će biti teško, ali mi verujemo u sebe i znamo da možemo da se nosimo sa svima".

Iskusni napadač se rado priseća svog do sada jedinog učešća na Mundijalu 2006. kada je ostvario svoj najveći san.

"Igrajući protiv Brazila sam ispunio svoj dečački san i bila mi je velika čast da se nađem na terenu sa njima. Ipak, ako bih mogao da biram koja mi je utakmica najdraža onda je to meč protiv Hrvatske i doživljaj velikog slavlja nakon remija (2:2) jer smo tim bodom izborili prolaz među 16 najjačih ekipa sveta“, rekao je Mile.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.