Milanovčani nisu doputovali, bez revanša baraža

Izvor: Studio B, 12.Jun.2014, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanovčani nisu doputovali, bez revanša baraža

Ponovljena revanš utakmica baraža za popunu fudbalske Superlige Srbije između Rada i Metalca iz Gornjeg Milanovca nije odigrana pošto se gosti nisu pojavili na terenu u zakazanom terminu od 19 sati.

Fudbaleri Rada izašli su na teren stadiona Čukaričkog na Banovom Brdu, Milanovčani nisu, a sudija Danilo Grujić je, prema propisima, sačekao 15 minuta i potom formalno obavestio delegata Radomana Vasovića da od utakmice nema ništa. 

Neodigrani meč, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pravilima, trebalo bi da bude registrovan službenim rezultatom 3:0 za Rad. 

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je 5. juna da se danas odigra nova utakmica između Rada i Metalca nakon što je dan ranije susret prekinut u 49. minutu pošto su navijači domaćeg tima na tribinama aktivirali suzavac. Gosti iz Gornjeg Milanovca tada su odbili da igraju u nastavku, smatrajući da je Rad kao domaćin loše organizovao utakmicu i da mora da snosi posledice zbog toga. 

Rukovodstvo Metalca ranije je najavilo da ekipa neće doputovati u Beograd na današnju utakmicu, jer smatra da njihov klub treba da dobije utakmicu službenim rezultatom. Milanovčani su potvrdili da će na Izvršnom odboru FSS tražiti zaštitu pravilnika, a da će se, u slučaju negativnog odgovora, obratiti Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA). 

Zajednica fudbalskih superligaša Srbije zakazala je sastanak Izvršnog odbora za petak od 12 sati u prostorijama Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi, a na dnevnom redu je, između ostalog, i verifikacija novih članova Superlige.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.