Milan prodaje Pata i Robinja zbog Balotelija

Izvor: Blic, 03.Dec.2012, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan prodaje Pata i Robinja zbog Balotelija

Italijanski fudbalski klub Milan pokušaće u zimskom prelaznom roku da angažuje napadača Mančester Sitija Marija Balotelija, a prethodno će prodati Brazilce Alešandrea Pata i Robinja, prenose "Korijere delo sport" i "Tutosport".

Ovi listovi u nedeljnom izdanju navode da gazda Milana Silvio Berluskoni želi da "upari" Stefana El Šaravija i Balotelija i na taj način napravi napadački tandem za narednu deceniju.

Baloteli koji nikada nije krio da navija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << MIlan, iako je nosio dres Intera, nije zadovoljan statusom u Sitiju, gde ove sezone uglavnom šansu dobija sa klupe.

Povezane vesti: Agent: Baloteli i Manćini su kao muž i žena Santos želi tandem Nejmar - Robinjo Interova želja broj jedan je Baloteli, Mario hoće u Milano zbog trudne devojke Milan želi Kolarova na pozajmicu, Siti ga ne da privremeno Baloteli: Ostajem u Sitiju još nekoliko godina
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Milan neće prodati Pata i Robinja"

Izvor: B92, 03.Dec.2012

Potpredsednik fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani demantovao je u ponedeljak informacije da će 'rosoneri' u januaru prodati Brazilce Robinja i Pata..."Santos je možda zainteresovan za Robinja, ali ne planiramo da ga prodamo. Trenutno nemamo nikakve ponude. Pato se oporavlja i raščistili smo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.