Milan otpustio Inzagija, Miha stiže sledeće nedelje

Izvor: RTS, 04.Jun.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan otpustio Inzagija, Miha stiže sledeće nedelje

Filipo Inzagi nije više trener Milana. Italijanski mediji veruju da će novi trener biti Siniša Mihajlović, a da će predstavljanje biti naredne sedmice.

Italijanski fudbalski gigant Milan otpusio je trenera Filipa Inzagija, nakon neuspešne sezone u kojoj je sedmostruki šampion Evrope osvojio tek deseto mesto u Seriji A.
"Sa velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << žaljenjem obavestili smo Inzagija o otkazu", navodi se u saopštenju Milana.
Legendarni golgeter Milana uživa veliko poštovanje kao dugogodišnji igrač, koji je sa klubom osvojio sve, ali razlaz je bio neminovan.
Kako prenosi agencija AP novi trener Milana biće srpski stručnjak Siniša Mihajlović, a njegova zvanična promocija očekuje se naredne nedelje.

Prethodno, bivši trener Milana Karlo Ančeloti, koji je nedavno dobio otkaz u Realu, odbio je ponudu da se vrati na klupu tima kojeg je doveo do dve titule prvaka Evrope - 2003. i 2007. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan otpustio Inzagija, stiže Mihajlović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2015

Italijanski fudbalski gigant Milan saopštio je danas da je otpustio trenera Filipa Inzagija, nakon neuspešne sezone u kojoj je sedmostruki šampion Evrope osvojio tek 10. mesto u Seriji A...Kako prenosi agencija AP novi trener Milana biće srpski stručnjak Siniša Mihajlović, a njegova zvanična...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Milan otpustio Inzagija, Mihajlović stiže sledeće nedelje na "San Siro"

Izvor: Blic, 04.Jun.2015

Italijanski fudbalski gigant Milan saopštio je da je otpusio trenera Filipa Inzagija, nakon neuspešne sezone u kojoj je sedmostruki šampion Evrope osvojio tek 10. mesto u Seriji A...Kako prenosi agencija AP novi trener Milana biće srpski stručnjak Siniša Mihajlović, a njegova zvanična promocija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.