Milan Mandarić želi da kupi banjalučki Borac!?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2011, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Mandarić želi da kupi banjalučki Borac!?

Ugledni srpski biznismen Milan Mandarić, koji godinama živi i radi u Engleskoj, ima ambiciju da kupi fudbalski klub Borac iz Banjaluke, šampiona Bosne i Hercegovine, prenose bosanski i hrvatski mediji!

Mandarić, koji je trenutno vlasnik engleskog trećeligaša Šefild junajteda, prema informacijama "SC Sporta", zainteresovan je za kupovinu šampiona BiH, što za njega predstavlja veliki izazov jer će Borac naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sezone igrati u evrokupovima.

Milan Mandarić je poznat kao finansijer sportkih klubova, a svojevremeno je bio vlasnik engleskih premijerligaša Portsmuta i Lestera. Takođe, jedno vreme je finansirao i slovenačkog prvoligaša Koper.

Pored toga, ime Milana Mandarića u prošlosti je vezivano sa finansiranjem Crvene zvezde, splitskog Hajduka i Rijeke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.