Mihajlović zove Ljajića i Matića u reprezentaciju

Izvor: Politika, 18.Avg.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović zove Ljajića i Matića u reprezentaciju

BEOGRAD – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović pozvaće igrača Fiorentine Adema Ljajića i Nemanju Matića iz Benfike u tim za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Kako je preneo Sportski žurnal, Fudbalski savez Srbije će u ponedeljak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << između ostalih, obavestiti Fiorentinu i Benfiku da su Ljajić i Matić na spisku reprezentativaca za predstojeće utakmice protiv Hrvatske i Velsa, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Mihajlović je udaljio Ljajića iz reprezentacije u maju prošle godine, pošto fudbaler uoči prijateljske utakmice sa Španijom nije želeo da peva himnu Srbije, dok je Matić u novembru rekao selektoru da ga ne zove u državni tim ako ne misli da mu pruži priliku da igra.

Ljajić i Matić dobro igraju u svojim klubovima, zbog čega se Mihajlović predomislio i pozvaće ih u reprezentaciju, navodi se.

Reprezentacija Srbije će 6. septembra na stadionu Crvene zvezde u Beogradu igrati protiv Hrvatske, a tri dana kasnije u Kardifu protiv Velsa.

U kvalifikacionoj Grupi A Srbija zauzima treće mesto sa sedam bodova, prva je Belgija sa 19, a Hrvatska je druga sa tri boda manje. Vels na četvrtom mestu ima šest bodova, Škotska je sakupila pet, a Makedonija četiri boda.

Beta

objavljeno: 18/08/2013

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.