Mihajlović u subotu objavljuje spisak za Kipar

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2013, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović u subotu objavljuje spisak za Kipar

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović u subotu će objaviti spisak igrača za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Kipra u februaru.

"Orlovi" putuju na Kipar na poslednju proveru pred meč u Zagrebu

 

 

Kako je saopštio Fudbalski savez Srbije, Mihajlovićeva konferencija za medije održaće se u subotu u 13 časova u beogradskom hotelu Hajat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Kipar će dočekati Srbiju u sredu, 6. februara od 17.00 sati po srednjeevropskom vremenu na GSP stadionu u Nikoziji.

 

Mihajlović će u petak u 13 sati održati javni čas učenicima Osnovne škole "Karađorđe", gde će sa direktorom svih srpskih nacionalnih selekcija Savom Miloševichem promovisati, kako je navedeno, "duh sportske tolerancije u smislu preventivno-edukativnog delovanja".

 

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić sutra će u 11.00 sati u prostorijama FSS na Terazijama objaviti spisak igrača za prijateljsku utakmicu protiv Izraela.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović za Kipar opet zove Mijailovića i Šćepovića

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2013

Siniša Mihajlović, selektor reprezentacije Srbije, saopštiće u petak spisak sa imenima igrača za prijateljsku utakmicu protiv Kipra 6. februara. Prvi meč u ovoj godini Orlovi će odigrati u Nikoziji, na GSP stadionu.. Pred ovaj duel selektor Srbije igrače će imati na raspolaganju samo dva dana,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.