Mihajlović preuzeo Torino

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović preuzeo Torino

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović imenovan je danas za novog trenera italijanskog prvoligaša Torina, saopšteno je danas na sajtu kluba.

Mihajlović je sa "bikovima" potpisao dvogodišnji ugovor i naslediće Đanpjera Venturu, koji je glavni kandidat da posle prvenstva Evrope preuzme reprezentaciju Italije.

Mihajlović je pre nekoliko dana zvanično raskinuo saradnju sa Milanom, na čijoj klupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je sedeo od prošlog juna do aprila ove godine, kada je dobio otkaz posle promenljivih rezultata.

Proslavljeni srpski fudbaler je tokom trenerske karijere samostalno vodio još Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju i reprezentaciju Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIN PREUZEO BIKOVE: Siniša Mihajlović novi trener Torina

Izvor: Kurir, 25.Maj.2016

...Mihajlović je sa "bikovima" potpisao dvogodišnji ugovor i naslediće Đanpjera Venturu, koji je glavni kandidat da posle prvenstva Evrope preuzme reprezentaciju Italije..Mihajlović je pre nekoliko dana zvanično raskinuo saradnju sa Milanom, na čijoj klupi je sedeo od prošlog juna do aprila ove...

Nastavak na Kurir...

Mihajlović novi trener Torina

Izvor: Beta, 25.Maj.2016

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović novi je trener Torina, saopštio je danas taj italijanski klub.Mihajlović na klupu Torina dolazi umesto Djampjera Venture, koji bi posle Evropskog prvenstva trebalo da preuzme reprezentaciju Italije. Srpski trener je s "bikovima" potpisao...

Nastavak na Beta...

Miha naciljao prva dva pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016

Na meti vezista i napadač sa kojima je srpski stručnjak već radio....Siniša Mihajlović je nasledio Đanpjera Venturu na klupi Torina, danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa "Bikovima", o tome možete čitati ovde...Srpski stručnjak imaće zadatak da Torino odvede u gorinju polovinu tabele, njegov...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.